fbpx

Jarenlang dacht ze dat ze raar was

En dat het aan haar lag.
 
Telkens verschillende banen geprobeerd en telkens was het toch niet wat ze zocht. De collega’s waren wel oké, maar ze paste er nooit echt bij.
 
En ze bleef zich aanpassen, om aardig gevonden te worden door de rest. Ze kon zich klein maken, om anderen alle aandacht te geven. En dat wreekte zich toch weer, want zich klein maken, voelde toch niet zo goed.
 
En ze zei overal ‘ja’ op, want ze wilde anderen niet teleurstellen. Ze zei alleen daarmee iets te vaak ‘nee’ tegen zichzelf.
 
En ze zocht een manier om geaccepteerd, gezien en gehoord te worden. En daar had ze een dagtaak aan. En ze voelde alles; elke emotie, de drukte, wat men van haar vond.
 
Zo kwam ze bij me. Compleet vast in haar hoofd en telkens denkend dat er iets mis met haar was.
 
Ik legde haar uit dat er niks mis met haar was. Dat ze goed was zoals ze was. Fantastisch zelf. Juist omdat ze anders keek. anders voelde en anders dacht. Haar brein kwam op plekken, die anderen niet konden bereiken.
 
En was ze daarmee beter dan anderen? Welnee, ze had alleen een brein dat anders werkte, andere bedrading had. En daarmee nieuwe mogelijkheden die ze mocht leren kennen en gebruiken.
 
Ik legde haar uit dat ze niet meer moest volgen, maar leiden. Dat ze mensen kon inspireren met haar unieke kijk op de wereld. Dat juist datgene wat haar anders maakt, is wat ze neer mag zetten. En dat ze daarin zichzelf mag zijn en expressie mag geven aan haar eigenheid.
 
Ze is niet geboren om erbij te passen, ze is geboren om het verschil te maken. Tot nu toe heeft ze zich alleen bewogen in de verkeerde kringen, het verkeerde ‘publiek’ willen overtuigen van haar waarde.
 
Ze besloot haar podium te pakken die we samen hadden ontdekt en samen hadden gesteld. Ze deed mee aan de Coachopleiding en ontdekte waarom ze zo goed was in anderen helpen en inspireren. Ze leerde haar kostbare energie te geven vanuit kracht en overvloed in plaats van haar oude drang om zichzelf te bewijzen. Ze ontdekte haar enorme potentieel en keuze mogelijkheden. Ze zag haar unieke kern en liet steeds meer vervelende EGO praatjes gaan. Ze geloofde ze niet meer.
 
En ze vond haar publiek en sprak ze toe…’Je bent niet raar, je bent een limited edition’. <3
 
Met liefde,
Mascha 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *