fbpx

Je moet wel realistisch blijven

Soms vind ik het leven best lastig. Ikzelf zie altijd mogelijkheden, waar anderen die vaak niet zien. Mijn glas is altijd halfvol. Ik kan me enorm verwonderen over een vogeltje die in de lucht vliegt of een bloem die bloeit. Daar ga ik dan helemaal in op.
En zo kijk ik ook naar mijn coaching en mijn coachopleiding. Niets is onmogelijk.

Ieder mens is een briljante creatie, uniek in zijn soort. En ieder mens heeft een potentiële goudmijn in zich…. En ik word er het meest gelukkig van om iemands gids te zijn, zodat die ander dat volle potentieel gaat zien en daarnaar gaat leven… Maar dat terzijde ;).

Als ik omringt ben door mensen die twijfelen, zorgen zien, zich druk maken, dan kan ik me daar wel eens door van mijn stuk laten brengen. Mijn hoofd komt dan in actie. Die zet dan een zeurderig stemmetje op die zegt; ‘zou jij je daar ook niet een zorgen over gaan maken?? En rap een beetje!’. Leven vanuit flow blijkt een uitdaging als de maatschappij zich zo druk maakt. Ik kan er helemaal niets mee als iemand zegt; ‘Je moet wel realistisch blijven!’….

Dus kies ik er telkens voor om terug te stappen in mijn eigen geloof, flow en rotsvaste vertrouwen dat het universum een plan heeft voor ons allen. En dus ook voor mij. Ik hoef niks met druktemakerij van anderen.

Want hoe donker het soms leek, het universum heeft me nog nooit laten barsten en me altijd guidance gegeven op mijn pad.

Zodra ik met iemand kennis maak, dan zie ik direct iemands potentieel. Alles is mogelijk. De mogelijkheden zijn oneindig. Ik weiger te leven in de illusie van ‘kan niet, mag niet en wil niet’.

Doe jij met me mee? Sluit aan bij de RYS Coach opleiding en laat je horen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *